domingo, 19 de enero de 2014

Cap de setmana 11 i 12 de gener 2014

    

La mama té que preparar una obra per al mes de febrer i per tant a d'assajar molt, no podent fer activitats amb nosaltres durant el cap de setmana. Penso i dic als nens que divendres anirem a dormir amb la caravana a Arcalís. Sopem a casa i desprès de tenir preparats tots l'equipament d'esquí, marxem a Arcalís. Aparco i m'adono que el Roc i la Marta ja estan dormint. Eh! va poseu-vos el pijama i al llit que demà ens llevarem d'hora.

 

Als cinc minuts ja estant com a tronquets al llit i jo verifico que tot estigui bé, la calefacció al punt i apa també al sobre. A les 08:30 hores desperto al Roc i la Marta, esmorzem i a esquiar una bona estona. No fem cues als telecadires, el dia es perfecte, la neu súper bona i vinga amunt i avall. Al final anem a veure una de les mànigues de la copa del mon de boarder cross que es fa al sector de la Coma d'Arcalís. Es molt xulo veure'ls baixar amb un control sobre les taules increible. Ja estem farts i marxem a casa.

 

Dinem, jo preparo tot per tornar a marxar, mentre els nens fan tots el deures de l'escola i després marxem a................. Santa Anna; que on es això, doncs desprès d'Alfarràs, a una zona que es al costat del pantà de Santa Anna per escalar. Arribem que ja es de nit i sopem ràpid i a dormir.



 

A l'endemà ens llevem i hi ha una boira molt intensa i fred, no podent escalar, motiu pel qual marxem, carretera i manta direcció Andorra, parant-nos en el primer lloc d'escalada que no hi hagi boira. el trobem.....Coll de Nargó. Aparquem la caravana a la sortida del poble i anem caminant al sector dels titolos, on el Roc i la Marta fan unes quantes vies. 



Després a la tarda tornem cap a Andorra i ens aturem al Bloc Cafè. Una mica de bloc, farts de riure i finalment tornem a casa. Un bon cap de setmana, però amb la pena que la mama no ha pogut venir amb nosaltres.



 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario