lunes, 4 de noviembre de 2013

Cap de setmana fira de magia Montgai primer cap de setmana octubre

Cap de setmana a la fira de màgia de Montgai:
 
Una amiga nostra ens va enviar informació d'un poblet on anyalment feien una fira de màgia. Se'ns van obrir els ulls de seguida, perque el Roc (tal i com tots sabeu) es un apassionat de la màgia i un futur mag. Comencem a mirar informació i veiem que fan espectacles de manera continua durant tot el cap de setmana en diferents escenaris montats pel poble. A més hi ha una fira on s'exposen i venen productes de màgia.
 
Marxem com es habitual del divendres despres de l'escola amb la Autocaravana. El viatge es fa curt ja que el poble està despres d'artesa de Segre i a 6 kilòmetres de Cubells. A l'entrada del poble ens instal.lem. Sopem uns Yatecomo cadascun. Ah! no sabeu que és un yatekomo. Doncs es uns espaguettis precuinats japonesos que es fan possan al seu interior aigua bullint durant tres minuts. Una bona opció quan no tens ganes de cuinar, et vols anar a dormir ràpidament per estar en plena forma l'endemà.
 

Arriba el dissabte i anem a la fira, agafem un tríptic per informar-nos dels horaris i els llocs dels espectacles, fem un café amb llet a la plaça i el Roc i la Marta ja participen en un taller de màgia on els expliquen uns quants trucs. Després veiem uns quants espectacles de màgia, una passejada per les paradetes, comprem les cartes de "bicicle", mengem una botifarra amb pa amb tomàquet i a la tarda més espectacles. Com a anècdota us explicarem que estavem veien al mag tararot fent el seu espectacle i aquest es queda mirant al roc que el veu amb un joc de cartes i li diu "tu ets mag?", contestant el roc "si" i saps fer el truc de les tres cordes? Roc diu "Si", doncs fes-lo, i el Roc va sortir a l'escenari i va fer el truc de les tres cordes que per cert li va sortir molt bé, el van aplaudir i es van abraçar amb el mag tararot. En acabar aquest espectacle li vam demanar de fer-nos una foto amb el mag Tararot per a la posteritat.
 

Al vespre hi va haver un espectacle que ens va cridar l'atenció que va ser la d'un fakir que es menjava els vidres, caminava a sobre d'ells, llençava foc i feia servir ganivets. No ens va agradar massa per l'agressivitat de les actuacions. Però bueno sempre hi han espectacles que agraden més que d'altres.
 

Cansats però contents ens anem a dormir. Al matí de diumenge esmorzem i anem a veure un concurs de magia d'aprop que fan al teatres. veiem tres actuacions molt xules i marxem. el Roc i la Marta estant tota la estona a les paradetes de màgia perquè s'han fet colegues amb altres mags i es fan trucs de màgia. Menjem una altra botifarra amb pa amb tomaquet i decidim tornar ca a Andorra. 


Durant el viatge els nens fan els deures i així quan arribem a casa ja ho tenim tot fet. Un cap de setmana molt xulo i interessants. Crec que segurament tornarem l'any vinent. El Roc encara ha sortit més motivat per fer bons trucs de màgia.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario